Случаят „Буда” е сценарий на определени сили, смята Цветанов

4 февруари 2013 


Няма нищо притеснително в това, което излиза за досието "Буда", коментира вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.
Според него това е част от сценариите на определени сили в държавата.
Премиерът е този, който, след като толкова дълго се спекулира с тази тема, може да прецени и да поиска изнасянето на тази информация публично, каза още Цветанов при посещението си в харманлийското селоБисер.
"Преди избори винаги излизат подобни теми и публикации. Една малка част от това, което беше изписано в интернет пространството по този случай, сме го чели през 2005 г., когато премиерът беше кандидат за кмет. Преди втория тур, почти всички, които ползваха интернет, на своите адреси получиха подобна информация. 2009 г. това отново беше актуална тема. 2011 г., преди президентските и местните избори, си спомням за също тази тема и тогава се говореше за досието "Буда". Няма нищо, което да е притеснително в това, което излиза, а просто това е начин за сценариите, които се реализират от определени сили в държавата. За мен е важно да отчитаме това, което е направено, а премиерът е този, който като човек, спрямо когото дълги години се спекулира с тази информация, може да прецени и да поиска евентуалното изнасяне на тази информация публично", коментира още министър Цветанов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар