Loading

Мирослав Писов: Задава се политическа борба с братоубийствен характер

Март 2013


HOPE, www.novatarealnost.bg

Внимание! Материалът не е подходящ за сънародниците ни, които „клъвнаха” на „здравословния” маркетинг на световните монополисти да пият безалкохолно вино, безкофеиново кафе и да пушат електронни цигари...
Каква е причината за хаоса в България или кой го провокира? Сякаш се разцепи язовирната стена на прословутия (слава Бого още празен) язовир „Цанков камък” – смехотворен атентат (и то на Богоявление – по истинския православен календар) срещу Ахмед Доган, касапница срещу Баретата на стълбите на Съдебната палата, масови народни протести – мутирали от справедливи в рекетьорски, оставка на кабинета на Бойко Борисов ... и мухата на тортата – бруталното отвличане на едно момиченце-дете, па било то и дъщеря на обявявания за „кокаинов крал” Брендо. Има ли закономерност в Хаоса?
Предлагаме ви втрещяващият анализ на о.р. майор Мирослав Писов, който още след атентата на летище Бургас през лятото на 2012 г. алармира за надвиснала опасност от „новата международна наркоорганизация и нейната профашистка жажда за власт”.
Станахме свидетели на поредното грозно престъпление на българската наркомафия, която изпълни своите задължения към международната наркоорганизация ръководена от латиноамериканските наркодържави и техния геополитически покровител Иран.
Още в края ня август (б.ред. 2012 г) описах подробно опасностите от новата международна наркоорганизация и нейната профашистка и националсоциалистическа политическа жажда за власт. Атентатът в Бургас беше първия отговор срещу волята на държавата ни и лично срещу генерал Борисов и министър Цветанов да разкрият язвите на прехода, каквато е и канала „Брендо“.
Това отвличане е изключително нагла постъпка и става по време, когато българското общество се тресе от гняв срещу безчовечния 23 годишен преход и цинизма на другата не по- малко опасна за националната сигурност на България енергийна мафия.
Междувременно говорителят на политическата олигархия на прехода Христо Бисеров и ДПС отново поставят фигурата на другия кокаинов крал Сретан Йосич като сериозен вътрешно политически въпрос като отправят директни обвинения към генерал Борисов.Това е продължението на доклада на Доган, в който основните заплахи са насочени срещу Европейския съюз и Турция. Гаврата на политическата мафия мина всякакви граници. 
Задава се политическа борба с братоубийствен характер.Преди да разгледаме самото отвличане на детето на Брендо да припомним миналото по наркоканалите свързани с кокаина. След 1989г. тези канали бяха приватизирани с помоща на бивши служители на комунистическите тайни служби от групата на Кузман Гуслеков /убит/, Робърт Стефанов /убит/, Поли Пантев /убит/, Киро Брежанеца /безследно изчезнал/ и т.н. Първият провал на международните наркокартелите стана по повод наглата кражба около гр. Благоевград на 500кг. кокаин.
След този провал наркокартелите наказаха българската наркомафия и избиха част от българския криминален елит. Тогава неизвестното момче от българо турската граница Ивелин Банев „Брендо“ става част от „бизнеса“ на Иван Тодоров „Доктора“ и на другия важен престъпен играч от прехода Пепи Амигоса. За „Доктора“ в американската служба за борба с наркотрафика ДЕА Гърция има томове материали за съчетаване на контрабандата на цигари с контрабандата на кокаин. Партньор на „Доктора“ е известният син на Милошевич Марко Милошевич. Гавазите на Милошевич като Миодраг Лукович „Легия“ и Земунския клан са началници на създадената от бившите служби българска организирана престъпност.
Друг партньор на Брендо и баджанака му Константин Дишлиев е обявеният за издирване от Интерпол заради международното черно тото Костадин Хаджииванов „Коце Маца“ работещ за сръбският престъпен бос Аркан.
Напоследък дестинацият на „Коце Маце „ и други наши престъпни лица е Сингапур. След поредицата от поръчкови убийства в тези балкански дебри някой постави „Брендо“ като основна фигура в кокаиновия канал.
Брендо е главен организатор за покупката, транспорта, разпределението в различните бази в Европа и изпирането на парите в Швейцария, за което е осъден в България.
Тук трябва да отбележим един неизвестен факт.
По време на югоембаргото, в София се настаняват служители на сръбското военно разузнаване контактуващи с хора на Мултигруп.
Криминални типове като Сретан Йосич и сърбохърватската банда на Робърт Матанич оказват ръководство и логистична подкрепа на българския наркоканал „Брендо“.
Те стават гаранти и на връзката на кокаиновите канали с бившите хероинови и амфитаминови канали на Сивите вълци, кюрдските движения и лица свързани с Хизбула. Като става въпрос за Хизбула се забравя името на ливанеца Адел Саркис и неговото влияние върху нашата организирана престъпност.
Нали не си мислим, че целият този политически наркобизнес в България, може да се развива в годините на прехода без закрилата и помоща на политическите партии на прехода!?
В тази връзка, разкриването на канала „Брендо“ на стойност 500 млн. евро стана по време, когато беше разкрит и други мощен наркоканал за хашиш с база в с. Мировяне, който беше на стойност 380 млн. Евро!
Тези два основни провала на българската наркомафия поставиха, (както при откраднатите преди години 500кг. кокаин в Благоевградско) на изпитание българската организирана престъпност пред международната наркоорганизация.
Трябва да отбележим че основната част от арестуваната в Италия група на Брендо е от Благоевградския край. Тя се ръководи от известния Радослав Георгиев „Радето“.
Така генерал Борисов и министър Цветанов станаха основна мишена на международната наркомафия.
Наред с разкриване на далаверите в енергетиката политическото управление на генерал Борисов беше решило да сложи край на този мъчителен за българския народ преход на несправедливост.
Трябва да припомним на сегашните говорители на политическата мафия - покровителка на канала Брендо, че разкриването започна още през 2003г под ръководството на генерал Борисов като беше задържана в Испания яхтата Есприта, при което бяха задържани лица от организираната престъпност от Благоевград. След този провал за наркомафията вътре в България настана прехвърляне на топката един към друг между престъпните босове. Бяха убити Васил Горчев „Кьоравия“ , Константин Дишлиев, Бретона и Георги Илиев. Кукловодите в България се опитаха да прехвърлят вината върху Васил Горчев от Благоевград. Георги Илиев беше извикан от сърбохърватската мафия в Дубай, за да се установи откъде е станал провала за яхтата Есприта.
Тогава беше нанесен вторият удар върху Брендо като започна разследване за пране на пари от наркотрафик в Швейцария.
Съдът във Лозана разкри сметките на Брендо и отправи сигнала към България, където след 2005 г. по разследването имаше имитация на дейност. Брендо стана медииен герой при известен български журналист Георги Коритаров. Името на Брендо се свърза с това на Румен Петков, сегашната вицепрезиденка Маргарита Попова, братя Маргини и т.н. Умелата манипулация на началниците в българската мафия при подобен случай е с цел да направят обстановка, в която да създадат компромати, с които да държат в зависимост даден прокурор, съдия или полицай. В случая тогава активното мероприятие целеше обработване и вкарване в капан на тогавашния прокурор Маргарита Попова. Тя излезна с достойнство в битката с тази мафия и има смелостта като министър на правосъдието да внесе три преписки за мащабна корупция на фирми, свързани с престъпления в енергетиката като Енемона и другите обществени поръчки в Министерство на правосъдието. Понастоящем тази фирма се намира в Неврокоп газ гр. Гоце Делчев, а нейни служители са общински съветници от БСП Благоевград.
Интересен факт по атентата в Бургас е моменталната канонада от изявления на бившите ръководни фактори от ДС,
за да се стигне до кипренето на Станишев на сайта на Хизбула посочен от тях като политически приятел. Защо Станишев не взе по този въпрос никакво отношение!? Както се казва пътя към ада е осеян с добри намерения.
Така протичаше цялата измама на прехода.
Интересно е дали някои бивши шефове на българското разузнаван, които преди това са пребивавали в Сърбия при управлението на Милошевич, са си направи труда да осигурят необходимата експертиза за националната сигурност на България или са обслужвали партийния съюз между партията на Аркан и БСП. Сега да се изказват техните маши за отвличането на детото на Брендо и отново да се прави политика с това е меко казано цинизъм. Но както казва българина „Страх лозе пази“ и „Гузен негонен бяга“ и „ Крадеца вика дръжте крадеца“.
Като говорим за покровители нека видим кои среди работеха с Първа източна финансова компания“. Нека видим адвокатските кантори и тяхната връзка с бившите тайни служби и разни кръчмарски кръгове, които обичат да пият и да се гаврят с българското обществено развитие.
Но сега трябва да отговарят за провала на канала „Брендо“.

Тези кукловоди на прехода знаят много добре железните правила на международната наркоорганизация. Тя не прощава, както взе жертва преди време Поли Пантев. Иначе жената на Поли Пантев не беше изпусната от контрол.Но сега провала е много голям, защото освен в Италия и България започва разследване и в Румъния.
При тези разследвания това дали Брендо ще изпее информация или не няма никакво значение.

Защото, за да се стигне до цялостната реализация на канала Брендо са установени всички връзки, зависимости и политическата закрила. За съжаление по правилата на наркоорганизациите съдбата на Брендо няма да бъде лека. Мисля че неговото отстраняване е въпрос на време.
Затова нашата наркомафия търси решение и едно от тях е отвличането на детето на Брендо. На детето няма да се случи нищо.
Даже напротив наркомафията ще полага грижи за него и ще му покаже че се грижи за своите наследници. Родовата връзка във вътрешните отношения на мафията има голямо значение. Брендо ще разбира, че за детето му се грижат с цялото внимание като към собствените си деца. Грозното в случая е че адвокатските - съветници на жената на Брендо, я манипулират и вкарват гнусните интереси на наркомафията в обърканото и майчинско чувство, карайки я да отрича вярата в държавата и полицията.
Искам да повторя няма никакво значение дали Брендо ще пропее или няма да каже нищо. Няма толкова смела криминална група, която ще извърши самостоятелно това отвличане или ще го прави за откуп. Да се бъркаш в сериозните провали на наркомафията трябва да е някой абсолютно безрасъден криминален тип. Като познавам нашата балканска действителност не се изключва и това но е малко вероятно. Нашата наркомафия си има проблем с международните наркокартели. И затова нашата наркомафия търси помощта на своите съюзнеици от Хизбула при атентата в Бургас, а в този случай с отвличането показва че подсигурява необходимата гаранция.
Основното спасение на нашата наркомафия е да превземе управлението на България и да възстанови тези над 30 годишни канали.
Защото приказката е, че само за логистична подкрепа на наркоканалите в Българи се плащат около 100 млн. евро. Затова и предстоящата политическа битка в България ще бъде мръсна и братоубийствена. Защото информацията е, че вече са привиквани криминални типове от ГОРД в Парк хотел Москва, а в община Кресна се знае че БСП е осигурило 500 хиляди лева за купуване на изборите.
Относно разпространяваната версия, че отвличането на дъщерята на Брендо било отмъщение на Златко Баретата за атентата срещу него пред съдебната палата.
Това е поредната манипулация на кукловодите, които много точно и избирателно пускат информацията в публичната среда. Това са символични обръщения към международните наркокартели, както и информацията за килията в която е лежал Брендо и връзката му там с съдените по Наглите - Прокопи Прокопиев и др. Това са послания и към Наглите, от господарите на прехода е, че като „вземем властта отново ще бъдете спасени момчета”.
Някои от играчите в сянка може би се притесняват от слуха в София, че има касетка с видеозапис, на която Златко Баретата разкрива покровителите на наркоканалите от 23 годишния преход и връзката им с политическите партии.
Почеркът по стрелбата срещу Баретата е като при убийството на Димата Руснака на същата улица Витошка. По убийството на Руснака в медиите пише, че се издирва Красимир Жечков Станчев „Легионера“ част от сърбохарватската банда на Робърт Матанич и Сретан Йосич. Подобно е и убийството на Васил Горчев „Кьоравия“ и Георги Илиев. За българските граждани ще е интересно, че фирмата на същият този Красимир Станчев „Легионера“ „Ексесс интернешънъл“ имаше порносайт на сървара на счетоводството на НОИ, когато в НОИ управляваше и Алексей Петров. Циничното на този порносайт беше, че българските проститутки бяха карани да газят българското национално знаме. Да ви напомня и песента на Мишо Шамара за българското знаме, дето „бялото“ се шмърка... Всичко друго разбирам, но да излезне политически лидер като Станишев и да защитава този акт показва, че тези хора нямат елементарна човешка ценност. Предлагат ни бъдеще, което показва и последната статистика на ЕС, че младите българи са на първо място в Европа по употреба на наркотици, цигари и алкохол.
Така покровители на канала Брендо в България отговарят пред наркокартелите и им показват, че в скоро време ще вземат политическата власт в България и отново ще ръководят сектора за сигурност.
Така биха възстановили загубите и биха разширили пазара в ислямския свят. Затова в публичното пространство те показват, че дъщерята на Брендо е приятелката с дъщерята на Фатик. Върхът на тази наглост е тезата на Христо Бисеров за Сретан Йосич и Бойко Борисов. Този Христо Бисеров, за който имаше публична информация от времето на управлението на Иван Костов за влиянието на италианската мафия заради наркотрафика и каналите на Капитан Андреево.
Трябва да се отбележи, че отскоро Сингапур е важна дестинация за много наши престъпни босове в това число и посочения Коце Маца.
Интересно е поради какви търговски причини пребиват в Сингапур и енергийният олигарах Иво Прокопиев, който парадира със прозападна ориентация. Как така в точно определен момент и други престъпни митнически босове също пребивават в Сингапур. Тук трябва да отбележим информацията на вестник ШОУ от август 2012г за интереси на някои наркокартели към българската енергетника ползващи услугите на сингапурски банки. Вярно ли е, че момчето, което е държало акциите, които минават през Виена вече е изчезнало така както беше съобщено в столичен ежедневник.Какви са тези енергийни бизнесмени кото Прокопиев и кой насочи 200 млн. от парите на убития банкер Кюлев за доверително управление от Прокопиев. На обикновените хора искам да кажа, че Прокопиев е българският герой - измислен и създаден от господарите на съветския финансово - икономически план „Шаторин“. Затова службите и държавното ръководство трябва да са много внимателни при съставяне на следващото управление на България. Защото цялата гавра на прехода и кукловоди като Александър Лилов водят България от „комунитаризъм”, както казва техният брат президента на Боливия Ево Моралес към ислямския неолиберален фашизъм, така както казва доклада на Доган. Цинизъм е да отидеш във Виена и австрийците да ти показват до двореца на австрийския император Франц Йосиф магазина за антики и православни икони на сестрата на Александър Лилов и да казват как българските откраднати милиарди са минали оттам... Затова учениците на Лилов като секретар касиера на БСП Емил Костадинов, заедно със съпругата си и под ръководството на Ахмед Доган решиха да правят по незаконен начин най голямата джамия на Балканите в гр. Гоце Делчев. За този проект Доган казва че ще бъде голям бизнес. Да сладки са парите от терористичните мюсюлмански организации и не миришат. Затова и привържениците на БСП във българските специални служби позволиха след 1989г в България да присъства сегашния лидер на „Алкай да“ Айман ал Захаруи.

Та като говорим за политически лица,
какво обяснение ще даде един от лидерите на БСП Благоевград за своите срещи в ресторант Русалка с хората по канала Брендо, на която присъства и брата на дясната ръка на Брендо Радослав Георгиев „Радето“.
Или това може би е поредната мръсна политическа игра, както със задържаната наскоро рекетьорска група на Росен Едипов „Помака“ и купувача за на гласове за БСП в Благоевград известния „Бриндо“. Как ще обясни Корнелия Нинова публичните си прояви с този купувач на гласове „Бриндо“. Или това е продължение на гаврата с българите при приватизацията на фирмата Техноимпекс и заради която бяха държани 8 години в затвор българските медицински сестри в Либия.
Заради тази мръсотия българите сега се бунтуват.
Защото българина вече не може да бъде излъган и както в Сърбия изгониха Милошевич с камъни ще дойде време същото да се случи и с господарите на българския преход.
За мен, като експерт от сферата на сигурността, е необяснима рекламата за Уго Чавес в нашето медийно пространство.
Всъщност всичко си има обяснение. Както казва Ивайло Калфин в две поредни интервюта България е на път да излезе от Европейския съюз и на нас не ни трябват европейските пари, а ни трябват инвестиционни пари. Може би има предвид свободните пари от наркартелите или иранските пари в енергетика. Отдавна политическата клоака на прехода мина човешките граници.
Но българите изненадаха елита на прехода и го поставиха в шах.
Тук се обръщам към българските граждани да искат международен одит от централата на НАТО и Европейската комисия на работата на правораздавателените и правоохранителните органи и Агенция Митници на разработките свързани с международната наркоорганизация свързана с режима на Милошевич и последващото влияние на държави от Латинска Америка управлявани от тайните служби на Иран.Защото отношението към нашата мюсюлманска общност особено след доклада на Доган който отправи заплахи към Турция и Европейския съюз ще стане разменна монета в предстоящата геополитическа игра между ВЕЛИКИТЕ СИЛИ И ИРАН.Тази политическа тенденция се подкрепя от профашистките кръгове в Европа и Русия.
Къде да търсим политическите кукловоди, покровителствали канала Брендо и настанили сръбската фирма ЕФА като главен износител на ток на НЕК? Каква е тази фирма, кой в България може да й осигури статута на главен износител на ток?
Енергетиката е част от националната сигурност на България. Всеки важен договор в тази сфера би трябвало да бъде на вниманието и да бъде изследван какви последици ще има в бъдещото развитие на нашата страна. В предишните въпроси поставих на вниманието присъствието на сръбското военно разузнаване в България около Мултигруп и групировките свързани с югоембаргото. Българската организирана престъпност се захрани от югоембаргото, а както се казва безплатен обяд няма. Просто сръбските специални служби разшириха своето влияние чрез българските си помагачи и върху работата на нашите специални служби. Сръбските служби станаха гарант пред съветските интереси за оцеляването на нашата стара номенклатурна сган. Така беше осигурена възможността сръбско руската фирма от Швейцария „EFA“ да придобие монополния договор за износ на ток, заради който микса за български пазар води до шоково високи цени за българския потребител.
И там ще видим отново присъствие на бившите служители на ДС.
Защо въпреки европейските директиви бяха приватизирани ЕРП. Каква е ролята на Костадин Паскалев чрез Василка Сирачевска в управлението на ЧЕЗ, какво прави секретарката на Огнян Дойнов Наташа Цветкова като вицепрезидент в ЕОН, бившата жена на Доган в ЧЕЗ, сина на Христо Бисеров и т.н. Каква е ролята на сръбската мафия в българската енергетика. Трябва да сме много наивни да си мислим, че българските съдружниците на сина Милошевич от канала Брендо, сръбското присъствие в българската енергетика нямат общ политически покровител в България. Политическият съюз на партията Аркан с БСП е резултата на тази българо - сръбска връзка и като основен политически акт беше убийството на последния югославски президент и противник на Милошевич - Иван Стамболич.
Това че ДАНС няма информация за Брендо е още едно доказателство за чадъра който е имал този канал.
Проблем на ДАНС е че международната наркоорганизация не им е приоритет. За тях е важно Пешо Сумиста да е съветник в Парламента, а Наглите да станат социален коректив между бедни и богати. Иначе ефективността на службите доведе до положение да подслушват собствения си министър председател. Господарите на нашите служби са, както са кръстени основните дела срещу мафията в България „Октопод“, „Нагли“ и „Килъри“. Само че вместо тези момчета от криминалния контигент там след време обществото ще постави истинските господари на прехода.
Защото те ни предлагат чрез Алексей Петров още отпреди година хубав политически път като забраним партиите и идва светлото бъдеще на наркокомунизма.
Но всъщност Петров е обикновен наемен работник на своите господари от кръчмарските маси, откъдето чрез неговите медии идват предварителните рецепти за бъдещото управление на България. Но те се подиграват с него, защото един път го въздигат чрез Костов и Надежда Михайлова, друг път го поставят в битка с Румен Петков, а сега го ползват да рекетира политическата демокрация.
Интересно е как в една от неговите медии, една седмица преди атентата в Бургас, излезе информация, че България я чакат атентати като този на гарата в Мадрид - онзи атентат, който доведе до смяна на властта в Испания със социалистически водач...
Можем да викнем „Да живеят ибрикчиите в България“. Това е професия в миналото, която е била щатна длъжност да мие дупето на султана в мюсюлманския свят.
Какво постигнаха ибрикчиите на прехода?!
След оставката на генерал Борисов се усети пълно безвластие. Президентът е изправен пред огромна отговорност. Написал съм свое лично писмо, в което съм посочил основните опасности като експерт в сферата на сигурността. Затова българите трябва много внимателно да следят кой ще бъде министър на МВР и кой ще бъде финансов министър.
Най- голямата опасност за националната сигурност ще бъде бившите служители на ДС и някои ръководни служители на службите от времето на прехода да не наложат отново финансов министър от кръга на програмата „Ран/Ът“ и техните съюзници от съветския финансов план „Шаторин“ управлявани от Джоржд Сорос.
Един от техните представители заяви, че могат да свалят всяка власт, когато си поискат. Сега очакваме атаката срещу банковата система. Българите трябва да знаят, че целта на подстрекателите ще бъде да откраднат спестяванията на българите като предизвикат превалутиране на борда като не допуснат възможността България да стане част от еврозоната. Тогава ще се обърнем за помощ към техните инвестиционни фондове, които ще отпуснат скъпи пари или ще ни насочат към иранските пари в енергетиката, пари които ги разследват на запад и в САЩ. Ако бъде избран финансов министър от този кръг, министърът на МВР ще бъде част от кукловодите на прехода и настъпващия нов тип ислямски неофашизъм.

Дано господ осветли смелостта на българския президент и не излъже надеждите на хората. Защото отговора ще бъде непредсказуем и смъртта на момчето от Варна ще бъде детска игра.
Българите трябва да искат да знаят откъде ще бъдат платени май месец 400 млн. евро на Париба, как ще се покрият задълженията на НЕК от 380 млн. лева и каква е отговорността на Кунева и Румен Овчаров. Защо българското разузнаване не сигнализира държавата за провала на ЧЕЗ в Албания и т.н.Това притеснение идва от факта на провала на първият опит за сформиране на обществения съвет към президента Плевнелиев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар