​Червеният ботуш стъпва в България, погромът на отечеството продължава до днес

Зависимостите са ужасяващи и неслучайно българинът продължава да е с най-ниски пенсии и заплати в Европа, а руският кърлеж продължава да пие национаната ни кръв
Георги Георгиев
5 септември 1944 г. - на тази дата без да е предизвикан от нищо, без нито един български войник да е пращан на фронта, СССР обявява война на България и нахлува на българска територия. Въпреки, че армията ни получава заповед да не оказва съпротива, а правителството в София обявява война на Германия.
Червената армия поставя марионетно правителство, което в кратки срокове избива над 30 000 българи - кметове, свещеници, учители, офицери, политици.
Тристахиляден контингент на Червената армия окупира България и остава тук цели три години, докато са мобилизирани близо 400 000 българи и са пратени на фронта като пушечно месо.
Издръжката на окупационния корпус на Червената армия е по-голяма от бюджета на държавата ни. Освен издръжката, която е изцяло за сметка на българското население, започват масови грабежи на храна, добитък, инвентар. Дори е забранено на българските рибари да напускат сушата.
Размерът на безчинствата е такъв, че се налага лично Георги Димитров да моли официално Сталин да се разпореди 
да се спрат грабежите, изнасилванията и убийствата
над беззащитното българско население, включително и убийства на стари партийни членове.
Освен издръжката, Червената армия иззема складираните 5000 кг. розово масло (по-скъпо от злато) и 25 000 000 кг тютюн и го продава на американците по международни цени.
Разкостени и изнесени в русия са над 100 завода, включително и трите ни самолетостроителни фабрики в Ловеч, Казанлък и Божурище. След 20 години експлоатация и амортизация машините от тези заводи ще бъдат продадени обратно на България и то срещу долари.
Според доклад на Георги Димитров членовете на БКП, които са само 6000 на 9 септември 1944 г., през октомври вече са набъбнали на 50 000.
Под натиска на Кремъл в България започва насилствена колективизация. Заради отказ да предадат земята си, дори партийни членове ще бъдат изключвани от БКП и пребивани.
Отнемането на собствеността води до невиждан спад на селскостопанската продукция и до разкъсване на здравите родови връзки в българските семейства, изграждани със столетия. Още по-фатално - от началото на 50-те години ще започне и спад на раждаемостта сред българския етнос, за сметка на останалите етноси. Само за 4 десетилетия демографския срив ще е такъв, че ООН ще ни обяви за
най-бързо изчезващата нация
Ще започне безумна индустриализация с остарели и неефективни съветски технологии и машини, които България ще бъде принудена да изплаща също с валута.
България ще бъде задължена до 1989 г. да предава селскостопанската си продукция на СССР под себестойност.
До 1960 г. в хазната на БНБ не остава и цент. От 1961 г. до 1964 г. Москва ще изземе и целия златен резерв на БНБ - 32 тона злато. Трети фалит държавата ще обяви през 1969 г., когато сестрата на Луканов, подуправител на БНБ отново докладва на Тодор Живков, че в хазната на БНБ няма необходимите 50 милиона долара за изплащане на задължения към Московска народна банка. Правителството е принудено да стартира схеми с контрабандни канали за набавяне на валута.
През 1989 г. България ще осъмне от "дружбата" с колосален дълг от 10 милиарда долара. Това са 200 милиона тогавашни пенсии или заплати на труженици в селското стопанство. Това са 50 милиона тогавашни заплати на инженер.
Днес Русия притежава над 30% от икономиката ни директно. В Търговски регистър на Република България има регистрирани над 50 000 фирми на руски граждани.
Рафинерията монополист "Лукойл Нефтохим" отчита за последните 7 години приходи от над 46 МИЛИАРДА лева и нито стотинка печалба. След като стана руска собственост, от рафинерията бяха изхвърлени над 15 000 българи, а днес социално и здравно осигурени се водят по-малко от 1500 човека. В същия момент българинът е щавен с най-високите производствени цени на горива в Европа, докато в бюджета постъпват минимални средства от акциз.
Най-големият производител на най-скъпият ток в микса от ВЕИ е "Лукойл Енерджи", който е отчел за 6 години приходи от над 600 000 000 лв. И отново - нито стотинка печалба. Търговски регистър е публичен. Уверете се сами в изнесените данни. Руска собственост са и други стратегически предприятия като БТК и Булгартабак.
Последният е още едно кранче за подхранване на структурите на ДПС, които винаги скачат в парламента като един Матросов, когато трябва
да се защитават руски интереси
Дори фалиралата Корпоративна търговска банка е създадена от Кремъл още по Живково време като "Булгарсовинвест" от руските граждани Евгений Василиевич Красавцев и Алексей Александрович Симаков (сами се сетете имат ли нещо общо с КГБ), заедно с доказани кадри на Държавна сигурност - Людмил Владимиров Гачев и Кирил Ангелов Калинов (виж Решение 2-193/11.06 2013 г. на КРДОПБГДСРСБНА и преструктурирана от същите агенти през 1994 г. в КТБ.
Банка, която раздаде необезпечени кредити за над 4 милиарда лева на руските мекерета и фалира, за да изплащаме всички ние от джоба си тези пари. Така както през 1995-1996 г. кадрите на ДС на пряко подчинение на Кремъл фалираха 12 банки - до една ръководени от агенти, офицери, или доносници на Държавна сигурност, когато бяха раздадени необезпечени кредити за 300 000 000 000 лв. Тогава дори управителят Тодор Вълчев, както и подуправителят на БНБ бяха доказани агенти на Държавна сигурност.
Днес България продължава да плаща и за най-скъпият руски газ в Европа, което води до непосилни сметки за парно и тотална неконкурентност на цели сектори от икономиката ни.
Руска собственост са и цели хотелски вериги, аптечни вериги, медии, телевизии, вестници. Дори "Левски" София е руска собственост, макар неформално да се спряга за собственик ДПС, т.е депутатът от ДПС Пеевски.
Зависимостите са ужасяващи и неслучайно българинът продължава да е с най-ниски пенсии и заплати в Европа, а руският кърлеж продължава да пие българска кръв.
Неслучайно продължава и демографската криза и много способни млади българи продължават да търсят хляба си в нормални държави.
А що ли никой не иска да избяга в Русия?!
"Дружбата" продължава. Със страшна сила.
Като слънцето и въздуха за всяко живо същество.
Докато остане живо, де...

_______________
Източник: Faktor.bg, 
5 септември 2015

Няма коментари:

Публикуване на коментар