Посланието на една домакиня...


Мили дами!

Запомнете, че прахът предпазва дървото, което се намира под него. Къщата става дом, само когато можете да напишете върху мебелите "Обичам те".

Можех всеки уикенд да прекарвам поне 8 часа чистейки, защото исках всичко да бъде перфектно, в случай че дойдат внезапни гости.

Накрая осъзнах, че никой няма да дойде - всички бяха някъде навън, живеейки и забавлявайки се.

Днес, когато хората ме посещават, не се налага да им обяснявам за чистотата на дома, всички се интересуват от нещата, които правя, как живея и как се забавлявам. Ако още не разбирате това, моля послушайте моят съвет:

Животът е кратък! Наслаждавайте се! Почиствайте само колкото трябва...
Не би ли било по-добре да направите картина или напишете писмо, да изпечете бисквитки или да засадите цветя?

Научете разликата между "желая" и "трябва"! Почиствайте колкото трябва ... Но нямате твърде много време ...

Вместо това, можете да преплувате река, която искате, да се изкачите планината, която искате, да слушате музика, да запазите приятелите, които искате, и да живеете живота си както желаете.

Почиствайте колкото трябва, но знайте, че животът е там, със слънцето в очите ви, с вятъра в косите, с дъжда... Този ден няма да се повтори!

Почиствайте колкото трябва, но имайте предвид... Старостта ще дойде и тя не е милостива. А когато умрете... вие сами ще направите още по-голям прах. "

Споделете това с всички прекрасни дами в живота си! С вашата майка, сестра, дъщеря, приятелка... Защото животът е прекалено кратък! Наслаждавайте му се и чистете само колкото трябва...


Старостта ще дойде и тя не е милостива!


Източник: http://www.highviewart.com/poslanieto-na-edna-domakinya-koeto-vsichki-zheni-obozhavat-2446.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар