Търсене в този блог

Въпроси към хетеросексуалните

Вие сте хетеросексуален – какво да се прави?


1. Какво според вас, е причината за вашата хетеросексуалност?

2. Кога и при какви обстоятелства за първи път осъзнахте своята хетеросексуалност?

3. Не допускате ли, че вашата хетеросексуалност е само фаза от вашия жизнен път и с времето ще я преодолеете?

4. Не допускате ли, че причина за вашата хетеросексуалност е невротичния страх от представителите на собствения пол?

5. Не допускате ли, че ако срещнете добър хомосексуален партньор, това веднъж завинаги ще разреши проблема с вашата хетеросексуалност?

6. На кого сте разказвали за своята хетеросексуалност? Как реагираха на това признание вашите събеседници?

7. Как считате, защо хетеросексуалните толкова настойчиво се опитват да развратят останалите като себе си?

8. Защо излагате на показ своята хетеросексуалност? Защо не можете да се занимавате с тези неща без да вдигате шум и без да демонстрирате на околните своя начин на живот?

9. Бихте ли искали вашите деца да са хетеросексуални, след като знаете, с какви трудности им предстои да се сблъскат в живота?

10. Огромното мнозинство от сексуалните престъпници и педофили са хетеросексуални. Като се има предвид това, считате ли за допустимо, хетеросексуални лица да работят в училищата и да учат вашите деца?

11.Въпреки, че брачната институция се подкрепя от обществото, процентът на разводите расте непрекъснато. Как мислите, защо сред хетеросексуалните така често се срещат стабилни двойки?

12. Като един от най-острите проблеми за момента се определя пренаселеността на Земята и ограничеността на природните ресурси. Ще може ли човечеството да оцелее, ако всички са като вас – хетеросексуални?

13. Как можете да се считате за пълноценен човек, ако принудително се самоограничавате с хетеросексуални отношения и не развивате своя здрав, естествен хомосексуален потенциал?

14. Вие, навярно сте забелязали, че сред хетеросексуалните има много малко истински щастливи хора. Съществуват нови достижения на науката, които ще ви помогнат да измените ориентацията си, ако наистина го пожелаете. Не е ли възниквало у вас желание да минете терапевтичен курс?


Превод : SAM, momcheto.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар