Самооценката – основа на дуалността

Самооценката – основа на дуалността


Привет приятели, Аз съм Крайон от Магнитната служба! Днес чухте предсказания за излекуване и начало на реалното ви могъщество на тази планета. В какво мислите се състои ролята ви? Какво мислите за същностите, намиращи се сега в залата заедно с вас…, тези, които са междупространствени, и които не можете да видите? Знаете, че те са тук през целия ден. Как мислите, каква е ролята ни тук? Много от нас са дошли преди три дни, защото те очаквахме тук, драго Човешко Същество. Какво мислите за нашата роля?
Ще ви дам отговор. Ние плачем от радост! Това е ролята ни. Защото започваме да виждаме, че баланса на планетата започва да се променя – от това, което е бил много епохи от време към това, което виждат читателите с нова енергия; и ние сме готови да поговорим за това. Това е нова парадигма, където на човечеството е разрешено повече, до такава степен, че това се свързва с целта, заради която сте дошли. С други думи, мнозина действително започват да усещат, как планетната енергия се свързва с тях, вместо да се борят с нея…, нещо, на което са се надявали откакто са се родили.
В тази зала, претендирате, че не се познавате един с друг. Когато след известно време станете и излезете, все още ще мислите, че не се познавате. Обаче истината е, че тук присъстват майки и бащи, братовчеди и братовчедки, баби. Не гледайте пола, расата, националността. Вижте крилата. Ние сме ви виждали по-рано. Вие сте се виждали един друг и преди. И сега ви каня да почувствате това, и в тези минути започва обучението.

Самооценката – основа на дуалността

Днес се каним да поговорим за самооценката, също така ще разговаряме и за времето. Отново и отново повтаряме, че дуалността на човечеството се определя от баланса на енергиите. Сега се каним да се задълбочим в предмета, който е трудно да бъде описан, защото в английския език има само няколко думи, които са подходящи. Говорим за баланса на „тъмнината и светлината”, макар и да нямаме в предвид това, за което си мислите. Някои го наричат „баланс на енергиите”. А някои дори го нарекоха стар и нов. Но никой не му даде правилното наименование. Ние виждаме този баланс като енергиен коефициент, везна от добавяни и изчислявани признаци, приличащи много повече на загадка… загадка, предизвикваща борба на един вид енергии с други.
Много епохи баланса на самооценката в Човешкото Същество клонял към тъмната страна. Каня се да направя изявление и се надявам то да бъде разбрано напълно и осъзнато.
ТЪМНИНАТА: на тази планета няма нищо по-зло или тъмно, от това, което може да си въобрази човешкият ум. На планетата няма зло, съществуващо само по себе си. Всичкото зло се съдържа в съзнанието на човечеството. Наоколо няма тъмни същности или група същности, очакващи ваша грешка или падение, за да сграбчат и отнесат душата ви. Тези разкази са основани на страха и не отразяват величието, могъществото и отговорността на човешката реалност.
Но тъмнината съществува, нали така? Тя се създава от свободния избор на тези хора, които избират да преместят своето съзнание в по-тъмната част или в по-плътната страна. И така, скъпо човешко същество, най-тъмното място на планетата е това, което човек е създал със своя избор.
Помните ли: вие сте творци на енергията. Хората притежават могъществото да създават тъмнина, точно по същия начин, както създават светлината. Около вас няма разсъдък; следователно, всички стихии на планетата ще откликват реално на този вид енергия и ще създават този вид тъмна магия, от която се страхуват всички хора, която, според усещането на мнозина, идва от някакво тъмно място или обител на злото. Не идва! Злото идва от човека.
Също така, спомнете си, че за това ви говорим от години: тъмнината и светлината не са равни енергии. Ако имате тъмно място и дойде светлина, тъмнината не отива на друго място. Тя се преобразува! От двете, само светлината притежава активен компонент и физическо присъствие. Вие не можете да „насочвате тъмнината” към светло място! Може само обратното. Защото те не са равни. Едното е отсъствие на другото.
СВЕТЛИНАТА: Най-божественото място на Земята, където има най-много светлина на планетата, е в ума на човека, вътре в енергиите му. То се намира в ангелската част на човечеството, жадуваща да се изяви, да си даде възможност и да изисква своята божественост. Не съществуват групи сияещи бели ангели, които седят около вас, които са готови да ви хванат за ръка и да ви отведат на небесата, ако направите такъв избор. Не. Вместо това те стоят при всички регалии, желаейки да празнуват, да обичат и да оказват „натиск” с енергиите си, давайки ви да разберете, че те са там. Това е планета на свободния избор. Именно човека носи отговорност за тъмнината и светлината, а не отвъдната сила, която се бори неуморно за вашата душа. Но вие винаги сте знаели това, не е ли така?
Имайки в предвид всичко това, нима не е странно, че вие идвате на планетата с такава стойност на самооценката, приличаща на спуснат флаг? Тя не е балансирана, не е ли така? Защо? Защото самооценката се задържа от коефициента на енергия на планетата. Тя е мярка за това, какво сте направили чрез вашите действия, и какво правите. Следователно, личната самооценка отразява баланса на планетарната енергия.

Новия баланс на самооценка

Някога питали ли сте се, какво се е случило на Земята, Армагедона какво е унищожил? Нима не забелязахте, че независимо от всички предсказания на пророците, Армагрдона не се състоя? Това е предсказанието на Крайон, дадено на хълма зад вас, преди много години: сега е вашата реалност. През тези дни пристигнах и чрез своя партньор казах: „Вие променихте пътя и реалността, вие променихте същността на човешкото съзнание. Армагедон няма да има”.
(Много религиозни лидери ще ви кажат да игнорирате това послание, и че Крайон е лъжлив пророк, независимо от това, че събитията на Земята се развиват, както казахме преди години. Те ще кажат, че Армагедона ще се случи и то много скоро! Нашият отговор: ние не ви молим да правите нещо особено, а само да се огледате наоколо и да кажете мнението си. Защо те промениха собственото си пророчество? Възползвайте се от собствената си проницателност и медитирайте върху отговора. Ако искате можете да „изчакате” седейки върху оградата, както правят те. Но ако постъпите така, ще ви се наложи да вземате това решение отново и отново, докато те се опитват да обяснят, защо в новата земна парадигма, за тяхната доктрина няма място. През това време ще загубите години, вместо да действате, ще загубите възможността да се възползвате от своето божествено могъщество, за да помогнете на Земята да възцари мир.)
Ние разказвахме за възможностите на човечеството и давахме информация, отнасяща се за 10 – 12-годишния прозорец от време, през който земния магнетизъм ще се променя… и той се промени. Казвахме, че ще се променя климата и той се промени. Преди четири години казахме, че най-големите религиозни лидери на планетата, повече няма да могат да говорят едно, а да правят друго (говори за текущия проблем на свещеници, блудствали с деца). Сега всичко това е вашата реалност. Забелязах те ли? Започнахте ли да виждате смисъла?
Несбъдналия се Армагедон остава на Земята, на която не се намирате вече! Сега, скъпи мои, вие сте тук, в новата енергия. И тук на преден план излиза проблема със самооценката. Виждате ли, той няма да се реши автоматично. Вашата лична самооценка е енергия от вашето раждане, а не енергия на променената Земя. Нова самооценка няма да се появи автоматично, само защото стоите на нов път.

Защо живота е толкова труден?

Не намирате ли за интересно, че повечето религии на планетата казват, че сте се родили грешни? Глупаво твърдение за същества с божествен произход, не е ли така? Нима е нормално, да нямате никакъв шанс, защото сте се родили в духовна система, където нещо се е случило много, много отдавна, преди да сте дошли тук? Това звучи ли ви като „сътворени по образ и подобие божие”?
Нима не подхожда на Земята да има недуховни организации, големи, влагащи огромни средства, опитвайки се да помогнат на хората да се избавят от ямата на съмнението в себе си? Вие ги наричате организации за самоподпомагане. Защо им е да съществуват, ако вие сте дошли на планетата с добра, балансирана самооценка? Причината? Наличната във вас самооценка съответства на енергийния баланс между светлината и тъмнината на планетата, по времето, когато сте се родили.
Сега енергията на планетата е с ускорена вибрация и планетарния баланс светлина-тъмнина се е променил. Разрешете ми да ви дам смислена информация: на планетата съществува създадена отново енергия, тази, която започнахте да създавате през 1987 и ще я завършите през 2012 година. Вие работите с този двадесет и петгодишен енергиен прозорец. Вие сте се родили в старата енергия. Затова вашето ниво на самооценка е толкова ниско. Но за хората родени сега, това съвсем не е така. За кого говоря? За новите деца! Едни ги наричат Индиго. Други ги наричат Кристали. Трети – Деца на Новата Земя, Деца на Новото Хилядолетие, Новите Деца – наричайте ги както искате.
Това са го забелязали всички, нали? Тези деца са други! Те са дошли компетентни в областта на самооценката. Флагът на самооценката им се развява гордо и високо. Какво става, когато вземете деца с висока и балансирана самооценка и ги поставите сред хора с ниска такава? Вероятно децата ще ви се сторят малко своенравни. Вероятно защото знаят, кои са те! Детето ви гледа с любопитство и в очите му виждате незададения въпрос: „Защо сте такива?” (Смях в залата.) Едно съзнание гледа друго! Това са те, притежаващите способности и дошли с балансирано съзнание наблюдават други, дошли със старата енергия на несигурност и съмнения. Сега те са вашите деца, което прави ситуацията още по-трудна. Но това не означава, че това са трудни деца! Но на вас, не притежавали никога балансирана самооценка, често ви се струват непоносими.

Истината

Искате ли да узнаете истината за баланса между вашето дуално и духовното? Върнете се назад и прочетете притчата, наречена Завръщане в къщи (пета книга на Крайон). В нея става въпрос за човек на име Михаил Тома. Името Михаил символизира Архангел Михаил, а Тома – Тома Неверни. Когато Михаил стоял в последния дом (според книгата), той виждал как последния ангел се спускал надолу по стълбите; ангела бил толкова величествен, че Тома едва дишал! Според притчата, ангелите, които срещал по-рано, казвали: „Изчакай докато срещнеш последния ангел. Той ще е най-добрия. Чакай, просто чакай”. Когато Тома срещнал този бавно разкриващ се ангел, той бил най-божествения от всички, които срещнал по пътя си. Бил златист на цвят. Когато ангела се спуснал по златните стълби и разкрил лицето си, това било лицето на Михаил Тома. Михаил видял себе си в лицето на Бог и бил удивен.
Виждаш ли, скъпи Човеко, това е истината, но ти идваш без способността да виждаш това. Роден в греха? О, не! Роден в трудности, може би, намиращи се само в осъзнаването, кой си в действителност, но не в греха. Вие сте родени божествени, но с загадка пред себе си, която трябва да разрешите, включително да развиете и способността да избягвате капаните от вярвания на тези, които искат да заличат вашата божественост.

Създаване на балансирана самооценка

Някога искало ли ви се е да вземете този дисонанс и да го поправите? Какво мислите, не трябва ли да го превърнете в баланс? Това е възможно и ние ви каним да започнете; съществуват седем признака, които могат да ви помогнат в това. Едни от тях са лесни, други – трудни, едни са лесни за обяснение, други – не. Някои изглеждат прекалено прости. „Зная за това”, - може да кажете. Тогава ще ви попитам: „Тогава защо не го направи?”
Ето седемте признака, за които гарантираме, че ако ги практикувате редовно, ще започне да се усилва ангелското ви осъзнаване и ще стане балансиране на самооценката ви.

1. Творете

Първи признак: Правете всичко творчески! Можете да кажете: „Нямам творческа жилка”. Не, имате. Всички я имат. Колко от вас са опитвали ченелинг? Може би ще кажете: „Не мисля, че искам да опитвам сега”. Защо да не опитате, когато останете сами? Защо не опитате да го направите на хартия (автоматично писмо). Защо да не разберете, какво искат да ви кажат вашите клетки, висшия ви Аз, когато им позволите да го направят? Възможно е да бъдете шокирани и удивени. Не сте длъжни да показвате на някого, какво правите.
Творчеството взема вашата Божествена част и изпълва с нея вашата дуална част; интересно е да се наблюдава, как се развива светлината. Правете всичко творчески. Възможно е да не се смятате за певец, напишете мелодия. И дайте на някой да я изпее. Не сте художник? Няма значение – рисувайте. Позволете на вътрешното дете да нарисува картинките, които рисувахте, когато бяхте малки. Направете нещо творческо. Това е номер едно. Изглежда прекалено лесно, нали? Наблюдавайте как тези признаци влизат един в друг, когато номер едно става номер седем. Кръгът от признаци, които давам, ще бъде много по-дълбок, отколкото изглежда сега. Творчеството ще промени във вас нещо, което не може да направи нищо друго. То чука на вратата на Божествения ви Аз и ще започне да упражнява тези части от вас, които имат нужда от пробуждане.

2. Помагайте на другите

Номер две: Помагайте на другите. Изглежда прекалено просто, докато не съм навлязъл в детайлите. И така, преминавам направо към номер две: Призоваваме ви да поработите доброволно там където лежат умиращи хора. Сътруднико на Светлината, намери най-тъмното място, което успееш, в болницата. Намери мястото, където умират деца и се настани там. Намери тези, които умират от рак и вируси и се настани там. Чети им, държи ги за ръката, разказвай им истории. Бъди доброволец. Ти имаш време за децата… и го знаеш много добре. Някога замислял ли си се за това?
„Крайон, ти даваш ужасни неща, които молиш да опитаме постигнем. Ние не можем. Няма да отида там”, - ще кажете вие. „Ще заплача на вратата и няма да бъда полезен на никого”. Скъпи, това е общо заблуждение…, че филантропите не могат да помагат заради голямата си чувствителност. Каня се да дам постулат, а след това моля да отидете и да го докажете на себе си: Когато стоиш на вратата на мястото, където умират деца, светлината ти изпълва това място, а любовта им изпълва теб. Ти ще почувстваш духовен подем и благословия. Ти можеш да седиш и да държиш за ръката умиращото дете, ти може да оплакваш живота му, но обезателно ще усетиш духовен подем, защото Божественото в теб ще се докосне до Божественото в него. Няма нищо, което да е подобно на това, Човешко Същество, нищо подобно! Ти ставаш част от божествения процес! Можеш ли да празнуваш за пребиваването си там и да помогнеш?
Ако искаш да се докоснеш до семейството, точно там можеш да го направиш. Иди и доброволно работи там, където лежат възрастни хора, близки до смъртта. Чети им истории. Разпитвай ги за живота им. Празнувай младостта им и бъди там, когато умират. Твоята Божественост ще празнува тяхната Божественост, и двамата ще се подобрите.
Помощта за умиращите, независимо от възрастта им, ще създаде и стимулира една част от вас, която ще ви удиви. Ще молите да правите това отново и отново, разбирайки, че това, което правите е наистина свещено дело.
Скъпо Човешко Същество, това са само две точки, а ти вече започна да се чувстваш по друг начин. „Може би си въобразявам нещо!”, - ще кажете вие. „Възможно ли е да има нещо в това”. Тъмните части в теб ще започнат да намаляват, тъй като ще видят, че в замъглените преди области започва да се развива светлина. Това е номер две. Помагай на някого.

3. Занимавайте се с гимнастика и медитирайте

Тази точка е най-трудна от всички и тя не ви харесва. Занимавайте се с гимнастика! Във вашата култура не ви се налага повече да преследвате животни за храна! (смях в залата) Трябва да балансирате недостатъчната активност с гимнастика. Когато правите упражнения, химическия баланс в биологията ви се променя. Освен това, получавате необходимия допълнителен кислород – реално необходимото гориво за тялото на Човешкото Същество, опитващо се да стимулира нови части от своето мислене. В миналото, насищането с кислород било пропуснато. А то е изключително необходимо!
Позволете да ви разкрия още една тайна: направете физическите си упражнения и ги завършете с медитация. Наблюдавайте, какво се случва. Обогатения с кислород мозък създава нова цветова гама в изкуството да се медитира. Такъв е редът на нещата. Следвайте го: физически упражнения, след това медитация. Не се залъгвайте. Това е номер три, също толкова важен като всички останали.

4. Лични словесни изрази

Номер четири трудно се обяснява, затова го опростявам максимално. Следете какво казвате! Излизащите от устата ви думи са божествени енергийни конструкции. Те излизат напълнени с енергията на вашето тяло и тези, които са около вас (които не виждате), правят всичко за да завършат това, което искате да сътворите. Възможно е, оказвайки се в негативна ситуация, да кажете: „Прекрасно, знаех си, че така ще стане”. Вашата клетъчна структура си казва: „Чу ли стопанина? Хареса му!”. Същностите около вас също чуват това. „Чухте ли стопанина? Той смята, че това е прекрасно. Да го направим отново!”. Някога замисляли ли сте се за това? Клетките чуват и правят всичко възможно да са сигурни, че пак ще се случи!
Следете какво казвате. Вместо негативна нагласа облагородете речта си. Благословено е Човешкото Същество, разбиращо могъществото на човешката реч. Кои сте вие? Произнесете силно своето име. „Аз СЪМ (името ви)”. Направете ударение на „СЪМ” и наблюдавайте какво се случва. Разрешете да ви кажа, какво означава тази фраза. Ако името ви е Пол и вие казвате „Аз съм Пол”, то първите две думи са твърдение на това, кой сте. „АЗ СЪМ”. Пол е допълнително указване как се наричате. Това са две твърдения в три думи.
Вие проявявате енергия, която чрез речта, поставяте във въздуха. Всички стихии „я чуват” на вселенско ниво. Така сте свикнали да вдигате много шум, тогава, когато имате проблеми. Опитайте да балансирате това! Време е да говорим за радостта!

5. Предизвикайте на бой своята най-тъмна част

Звучи застрашително, но това не е така. Слушайте: предизвикайте на бой тъмната си страна! Хвърлете й ръкавицата. Кажете й, къде искате да се срещнете и в колко часа, след това я чакайте. Предизвикайте тази своя част да се срещне с вас лице в лице. Има ли във вас неща, които не ви харесват? Разбира се, щом сте в дуалността. Току що дадох тази информация. Има ли във вас тъмни части, които ви се иска да ги изстържете, да ги премахнете или победите? Предизвикайте тъмната си страна на бой. Назначете среща. Действително ли искате да бъдете смел? Тогава предизвикайте тъмнината на бой, на нейна територия – в тъмното!
Причината, поради която ви казваме всичко това, е че тъмните и ужасни части въобще нямат намерение да се показват! Те се страхуват от светлата част във вас, особено от частите, които стават все по-силни. Вие ще спечелите битката, стоейки в тъмното и призовавайки ги да се покажат. Скоро ще стоите в тъмното и ще пеете! Без страх ще се надсмивате на ситуацията като цяло. Ако не си спомняте нищо повече, то е защото, енергията, която смятахте за жестока, в действителност се страхува от Божественото намерение! Всеки път намерението да се балансирате, ще побеждава тази ви тъмна част. Позволете си го това и тъмните ви части ще се изпокрият. Те няма да се осмелят да се покажат, няма да посмеят…

6. Изискайте вътрешния си ангел

След като осъзнаете, че тъмната ви част е страхлива, е време да извикате ангела, който винаги е бил там. Това е разбирането, кои сте вие в действителност. Макар и да е възможно никога да не видите ангелската си част, това е истинското ви Аз и то е готово да бъде изискано. Отново се възползвайте от могъществото на речта, ако искате да стимулирате процеса. Направете си церемония, ако това ще направи процеса реален за вас.
Разбирате ли, как изброените признаци се преплитат един с друг. Ето ги: творете, помагайте на други Човешки Същества, правете гимнастика, следете за това, което говорите, осъзнайте, че тъмната ви страна няма власт над вас, започнете да усещате жизнения си потенциал. Сега е време да извадите на светло своя ангел (той е скрит, защото не се интересувате от него)!
Читателю, слушателю, мислиш, че всичко това е „ченелинг бърборене”, нали така? Почакай. Ще ти хареса ли, ако драмата напусне твоя живот? Ще ти харесали, ако се срещаш лице в лице с всяка ситуация и да знаеш, че си в 100% безопасност в своята истина? Никой не може да ти оказва натиск в някакво направление или по някакъв начин, когато твоят ангел хранител е с теб. Когато дойде ангела, започва да се активира третия слой на ДНК. Говорихме за това миналия път. Самоценността вече не е проблем. Ти знаеш кой си. Осъзнаването на твоята Божественост ти дава право. Това създава радостна ситуация в живота ти.

7. Разкритие

Точка номер седем е за разкриване на полярността. Това което става сега на планетата, е действието смесване със Земята, със скалите, с почвата, с порталите, действие, в което можеш да вземеш участие. Началото е смесването на мъжкото и женското. Признаците на пола, които сте снабдени, че единия пол е такъв, а другия еди какъв (те никога няма да въведат в ред мислите), започва да се променя. Тук всеки е в един пол и ние ви молим да започнете да приемате признаците на другия. Мислите си, че ви моля да се вгледате в другия човек, нали така? Не. Искам да видите признаците на противоположния пол в СЕБЕ СИ.
Вие съществувате със способността да разкриете в себе си здрав баланс на двата пола; това позволява да разберете, а следователно да съществувате заедно с другия пол на планетата. Наличието в балансирания ум на двете полярности, ще ви направи много по-добро Човешко Същество, макар и по биологичен признак да принадлежите към определен пол.
Позволете ми да разкажа, какво дава такъв баланс. Той сближава човечеството! Той се нарича съзнателно разкритие, той е началото на промяна в съзнанието на Човешкото Същество на планетата. Говорили сме, че порталите и вихрите стават врати. Говори ли сме, че ин и ян (противоположностите) се събират заедно, създавайки нещо, което не сте виждали по-рано – нов вид човешки баланс. Вие не можете да разберете напълно, какво ви казваме в този момент, но ние говорим за нещо, което някои започват да усещат: жените стават по-силни, мъжете – по-чувствителни, заедно гледайки един на друг по различен начин и по добре разпределяйки планетата. Престанете да гледате един на друг като на противоположност или на противник, гледайте като на духовно семейство. Престанете да гледате на другия пол в себе си, като на слабост! Започнете да разбирате, че всеки се нуждае от съзнанието на другия. Като резултат? Балансирано Човешко Същество способно да види обща представа за баланса, защото вижда с разни очи… някой, който ходи с дрехите на другия, някой който притежава удивителна самооценка! Ние не сме ви говорили за тези неща, докато те не станаха такива, каквито са.
И така, ние стигнахме до края на това учение. Някои са дошли тук, казвайки си: „Ако мога да поседя в тази енергия достатъчно дълго, възможно е да си тръгна различен; може би дори ще се излекувам. Възможно е да узная нещо и да се избавя от това или онова. Уморен съм от всичко наоколо”. Могъществото е право пред вас и направо сега. Читателю, слушателю, ако поскаш и попиташ всеки от лечителите, които работиха днес, те ще потвърдят, че могъществото е пред теб и сега. Възможно е, това да са излекувани отношения, излекувана раздразнителност или безпокойство. Вашият възход очаква да го вземете. Няма по-велико време, от това, за да постигнете и вземете нова самооценка и излекуването, дошли заедно с нас.
След всичките тези години, ние отново дойдохме на това място, за да отпразнуваме промяната и същността на нещата. В 1989 година работихме тук, за да благословим и да помогнем на моя партньор да започне работа с Крайон. До днешния ден никога не сме се връщали тук. Сега, през 2003 година, имаме пробудени лемурийци на променената земя, която сте създали вие (ако сте забелязали). Повечето от това, което сме споменавали, е могло да се случи и се е случило. Повечето от това, което е могло да бъде постигнато, е постигнато. Забележете, че ние нищо не сме създавали. Всичко сте направили вие. Ние само наблюдавахме и помагахме на вашият грандиозен план.
Благословено е Човешкото Същество, виждащо чашата на планетата пълна наполовина и разбиращо, че промените на планетата са необходими. Благословен е Човека разбиращ също, че за създаването на нов храм, стария трябва да бъде съборен и фундамента му почистен. Новия храм се нарича Нов Йерусалим, метафора означаваща мира на Земята. И също така, както тези, които през 1989 година се интересуваха, ще се случили всичко това, за което говорим, ние можем да се огледаме през 2003 година и да се поинтересувате за това, за което говорихме днес. Могат ли нещата да не са такива, каквито ни се струва, че са? Може ли да се лучи така, че историците да говорят за тези революционни времена преди великото пробуждане и възхода на човечеството, като за началото на времената, създали по-мирна Земя?
Само лимурийците ще могат да дадат отговор.
И така ще бъде.

Няма коментари:

Публикуване на коментар