Бойко към Ани Цолова: И като журналист съм по-добър от вас!


Премиерът иска процент от авторите на вицове за него, няма да уволнява министри преди изборите

журналист
Бойко Борисов можел да бъде и журналист, ако поиска
Министър-председателятБойко Борисов втрещи българския телевизионен зрител, като заяви в сутрешния блок на БиТиВи, че и като журналист би се справил отлично, дори и по-добре от повечето изявени медийни работници. Той направи това в отговор на въпроса на водещата Ани Цолова дали не иска да се пробва и като журналист. Тя бе засегната от критиките на премиера, чеправителството няма никакъв медиен комфорт.
Според Борисов, в БиТиВи се отделяло много повече време как някаква отломка паднала на главата на женица, а за откриването на църква имало само 15 секунди.
„Аз във всичко съм добър. Питайте Мая Манолова, че в каквото се хвана, все го върша както трябва“, изцепи се Бойко Борисов.
Той шашна народа с още един бисер в стил Тодор Живков – щял да поиска процент от авторите на вицове за него. Премиерът нямал време да ги чете, защото вече се чувствал изморен от кампанията срещу него.
Бойко Борисов обяви, че няма да сменя или уволнява министри преди изборите тази есен. Според него те се справяли отлично до този момент и нямало основания за никакви притеснения.
Той защити и виоките заплати на държавните чиновници, които работят по проектите за регионално развитие. Те управлявали средства за милиарди, затова било нормално да взимат високи възнаграждения. Сумите бяха публикувани в доклада за състоянието на държавната администрация и скандализираха обществото.
Бойко Борисов заяви също, че новият сайт, в който се появи неговатаоставка, е престъпление и авторите му ще бъдат открити и съдени с цялата строгост на закона.

Няма коментари:

Публикуване на коментар