PowerPoint Viewer

Microsoft PowerPoint Viewer ви позволява да разглеждате презентации, създадени на PowerPoint 97 и по-нови версии, с пълна точност. Тази програма за разглеждане поддържа също отварянето на защитени с парола презентации, създадени с Microsoft PowerPoint. Можете да разглеждате и отпечатвате презентации, но не можете да ги редактирате в PowerPoint Viewer.

Следната точка, отнасяща се до Компоненти на шрифтове, изменя лицензионните условия за PowerPoint Viewer и трябва да е приложена към всяка разрешена повторна дистрибуция на PowerPoint Viewer:

Компоненти на шрифтовете
Можете да използвате придружаващите PowerPoint Viewer шрифтове само с цел показване и отпечатване на съдържание от устройство, на което се изпълнява операционна система Microsoft Windows. Също така имате право само:
да вграждате шрифтове в съдържанието според ограниченията за вграждане в самите шрифтове;
при отпечатване на съдържание, временно да ги изтеглите в принтер или друго устройство за печат.
Нямате право да копирате, инсталирате или използвате шрифтовете на други устройства.


Забележка: Ако по време на инсталирането или първоначалното стартиране на PowerPoint Viewer не бъде представен лицензионен договор за краен потребител, чрез изтеглянето на този софтуер вие се съгласявате, че софтуерът е предмет на условията на лицензионния договор за краен потребител, който вече сте приели при предишното инсталиране на PowerPoint Viewer, където Microsoft е лицензодателят.

Следните функции на Microsoft PowerPoint не се поддържат от тази програма за разглеждане:
Презентации, свързани с управление на правата за достъп до информация.
Стартиране на макроси, програми или отваряне на свързани или вградени обекти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар