Календарът ни бил колет от извънземни! Скрити послания от 6000 г. има в дните и месеците

Амфибии от други планети са ни оставили „капсула на времето“ още преди 6000 години. Това е нещо като колет, който извънземните са пуснали на земята с цел да бъде открит от бъдещите поколения, когато достигнат до определено ниво на интелектуално развитие. Посланието е закодирано в човешкия календар, който е създаден точно преди шест хилядолетия и остава непроменен и до днес.

Теорията за хората – риби от други планети и послението им в календара принадлежи на руския учен Владимир Пахомов, който базира твърденията си на методите на висшата математика. Той описа наблюденията, опитите и изводите си в книгата „Тайната на календара”.

Според теорията календарът е съставен не от хора, а от извънземни, които са искали чрез него да ни оставят инструкции какво да правим в бъдеще. Пришълците избрали именно този начин да изпратят своите кодирани съобщения към хората, защото календарът е нетленен и никога няма да излезе от употреба. Затова станал своеобразен сейф за междугалактическата информация. Пахомов успял да разбие шифъра на извънземните и дори да разгадае как са изглеждали те преди 6000 години – като хора-риби. Той дори разбрал къде са оставили „капсулата на времето” – на Острова на Слънцето в езерото Титикака в Южна Америка.



Ученият открил, че разпределението на дните, месеците и годините се основава на определена матрица, в която е скрит огромен масив от информация. Благодарение на тази матрица разпределенията на календара се повтарят през 28 години. Разпределението на дните на тази година например съвпада с това от 1983-а, 1955-а, 1927-а и т.н. Това е било известно на хората в древността. Въз основа на този 28-годишен цикъл е създаден Вечният календар, чието изображение е открито на стената на Софийския събор в Киев. Той датира от 8-ми век и представлява таблица-матрица от 28 клетки. Всички са обозначени с букви, които символизират дните от седмицата. Те пък от своя страна дават начало на годините в 28-годишния цикъл. Тази матрица е съставена от 7 реда и 4 стълба и е половината от пълната матрица с послания на извънземните, твърди Пахомов.

От друга страна всеки от дните от седмица в астрологията съответства на определена планета – древните са познавали само седем планети от слънчевата система. Дори имената на дните от седмицата в някои езици се свързват с планети. В английския например Sunday – неделя – е денят на Слънцето, Monday – понеделник – е денят на Луната. В матрицата от Киев Памохов заменил всеки ден-планета със съответна нота (нотите също са седем). Така се получила мелодия, която според учения ни е оставена от извънземните.



По същия начин дори се появили „адреси” на пришълците – съзвездията Орион и Сириус, откъдето те най-вероятно са дошли, ако се водим от теорията за тайната на календара. Продължавайки с изчисленията си, ученият успял дори да „извади” портрети на хора-риби и да начертае карта на мястото, където е скрита тяхната „капсула на времето” – на Острова на Слънцето в езерото Титикаака. Цели пет години са му трябвали, за да стигне до този извод. Той дошъл от изображение, което също е получено в следствие на шифира на календара – рисунка на остров. „Той се състоеше от две части, съединени с мост. На него има четири върха, разположени в ъглите на успоредник. Островът е издължен от югоизток на северозапад. В голямата му част има залив. А едно място върху острова е отбелязано с кръст”, разказва ученият през „Комсомолская правда”.

На Острова на Слънцето има много останки от дворци, градини, храмове, лабиринти и подземни тунели на инките. Местните жители аймара, които го населяват днес, отдавна разказват истории за загубен подводен град и за тайнствен остров в езерото Титикака, в който е скрит вход в подземните лабиринти, построени в дълбока древност. Мястото, където се намира този скрит вход, на топографската карта е обозначено с думата KUNA, което на местния език означава „вещ”. Именно там според Пахомов се намира „колетът” от извънземните.

Дали наистина е така и какво съдържа този колет, предстои да разберем. Междувременно всеки, който иска да пробва сам да разгадае посланията на извънземните, оставени ни в календара, може да провери как се прави това на сайта на учения – pakhomov.com.

Няма коментари:

Публикуване на коментар