Интервю с Цветан Цветанов

В листите издигаме качествени и стойностни хора



Водещ: Вицепремиерът Цветан Цветанов ни е на гости. Добро утро. Добре сте дошли. Да започнем с най-актуалното. Вчера беше арестуван един човек, сочен за наркобос, държал сериозен район в София. Оказва се обаче, че и той, по Ваши предположения, че има полицаи, които са го покровителствали и са получавали пари срещу това. Имате ли доказателства за този сериозен чадър?
Цветан Цветанов: Само нека да уточним, че това е лицето, което вече за пореден път се задържа, като при един от опитите, в който беше задържан, всъщност съдът не предприе действия за неговото постоянно задържане, защото счете, че наркотиците, които бяха намерени в дома му и незаконното оръжие, което имаше в дома му, не счете, че са негови, защото той не е собственик на този апартамент.
Водещ: Нямал договор за наем, не е собственик и не може да докаже, че той живее там.
Цветан Цветанов: Вчерашният случай, разбира се, че допълнително беше провокиран от една публикация в „24 часа”, като колегите правят всичко възможно...
Водещ: Всъщност „24 часа” освети за пред публиката този сочен за наркоразпространител, наркобос човек.
Цветан Цветанов: Така че всъщност малко осуети пък нашите оперативни дейности, които бяха свързани с лицето.
Водещ: Т.е. Вие неприятно се изненадахте от тази публикация?
Цветан Цветанов: Не неприятно, просто освети дейността, която пък ние осъществявахме оперативно, затова колегите предприеха действия вчера за неговото задържане, защото постъпи и жалба за нанесен побой, рекет, изнудване на едно лице, което е извършило негови ремонтни дейности в жилището.
Водещ: А за наркоразпространението има ли с какво да го хванете към днешна дата при условие, че онези доказателства за намерените наркотици и оръжия в дома не са взети предвид от съда?
Цветан Цветанов: Ами това е нормално за българския съд.
Водещ: Недейте така, защото след малко ще си говоря с Вашата приятелка – Владимира Янева, и ще Ви се обиди. Председател на Софийския градски съд.
Цветан Цветанов: ОК., аз винаги съм давал примери в тази посока. Не смятам, че това е нормално, когато намериш определено количество наркотици, когато намериш незаконно оръжие, по този начин да действа правораздавателната система. И понеже винаги давам примери, взех специално един случай, който искам да го дискутирам, защото само преди няколко дни имах една среща с американския посланик за един доста тежък случай, който всъщност българската правораздавателна система не се е съобразила с всичко, което е дадено от американската правоохранителна система, за един български гражданин, който е успял да избяга 2000 г. от САЩ по преследване, което е приключило, обявен е мв червено бюлетинът, май месец тази година е задържан в Перу, там съдебната система е преценила, че трябва да бъде с мярка „домашен арест”, установил е домашен арест на лицето, след което, разбира се, то веднага е изчезнало, укрило се е, прибрало се е в България. На първи август ние задържаме това лице, защото все пак то е обявено в червен бюлетин и трябва да бъде предадено на американската правораздавателна система и правоохранителна. Български съдия в Софийски градски съд, съдия Марков, аз вече ще започна да ги назовавам с имена тези съдии, е преценил, че този човек трябва да бъде с мярка „домашен арест” при положение, че прокурорът е внесъл за неговите бягства, за това, че ползва две фамилни имена, за това, че ползва две различни дати за неговата рождена дата, и, разбира се, след като е постановил домашен арест, по-горната инстанция е постановила лицето да бъде с постоянна мярка, сами разбирате, че когато отиваме да го вземем това лице, лицето, за голямо съжаление, е изчезнало и сега трябва да го търсим. И това е всъщност, което се е случило в България. Така че Байков,и подобни лица като Байков, е съвсем нормално да получават определена протекция и от правоохранителната, и от правораздавателната система, но поне когато бъдат задържани от правоохранителната система подобни лица, с определени количества наркотични вещества, незаконно оръжие, аз смятам, че трябва да има доста по-остра реакция от българския съд и тук, може би, трябва да сравним българския съд със съда в Перу, но пък аз искам и се надявам, че все пак ще стигнем някога нивото, което е във Великобритания, защото знаете какво се случи, само за подстрекателство и за хаоса, който беше предизвикан във Великобритания, веднага съдебната система взе мерки, които да съответстват на интересите на обществото и демократичните устои на една демократична държава, каквато е Великобритания.
Водещ: Сега отново хвърляте камъни в градината на съдиите и на българския съд.
Цветан Цветанов: Не, само давам конкретни примери. Аз не хвърлям...
Водещ: Не се ли притеснявате, че пак ще влезете в една конфронтация, пак ще влезете в полемика, включително ще създадете, простете, че ще го кажа, и не добра работна атмосфера за Владимира Янева? Споменавам я, защото тя след малко ще даде интервю в ефира ни, председател на Софийския градски съд, напускаха съдии членове на Висшия съдебен съвет системата заради нейния избор, защото смятаха, че е неправилен, но, така или иначе...
Цветан Цветанов: Вижте, Владимира Янева се надявам, че ще положи максимални усилия да промени статуквото, в което е попаднала. Самият факт, че имаше такава остра реакция, дори и политическа, дори от Съюза на съдиите, показва, че някой не иска съдебната система да се променя.
Водещ: Тя също има съдийски грехове, понеже първо подхващате и Вие продължавате темата, която аз подхващам, бавила е много дела....
Цветан Цветанов: Има си компетентни органи, контролни органи, които правят съответните проверки, след като се произнесат те, тогава можем да се произнесем. А и...
Водещ: Те са се произнесли, тя трябва да бъде наказана.
Цветан Цветанов: Това, което мога да кажа е, че всеки един трябва да допринася за промяната както на съдебната, така и на правоохранителната система. И понеже Вие казахте, че за лицето Байков беше написано в публикацията, че се плаща и се толерира от правоохранителната система, аз мога да Ви кажа, че това лице, ако е било покровителствано по някакъв начин, това е на ниво районно управление, но смятам, че колегите от ГДБОП доста концентрирано и доста конструктивно работят по темата както за Байков, така и за Ширев, така и за всички тези, които се стараят и се мъчат по някакъв начин да се очертаят като лидери в организираната престъпна дейност. Аз Ви уверявам, че няма да допуснем подобни лица, които бяха емблематични за годините на прехода, тук искам да благодаря на всички тези служители, които работят всеотдайно, за да не допуснат това да се случи.
Водещ: Имате ли сериозни доказателства и ГДБОП има ли сериозни доказателства, че полицейски служители, независимо на районно ниво или по-високо, наистина са получавали сериозни суми, за да си затварят очите пред това, което е вършил Байков?
Цветан Цветанов: Питате ме за неща, за които и да е имало подобни случаи, има Вътрешна сигурност, когато се съберат конкретни доказателства за определени служители, които са от другата страна на барикадата, знаете, че правим всичко възможно това нещо да стане факт и се надявам, че това е моментът, в който пък ние полагаме максимални усилия с доказателства да разобличаваме и да отстраняваме подобни служители.
Водещ: Сигурна съм, че частта за президентските избори ще е много любопитна на нашите зрители, защото вече всички чакат кой ще е човекът, но това след малко. Няма да пропусна да Ви попитам и този път кой ще е човекът, макар че датата 4 септември наближава. Миналата седмица Вашият колега, другият вицепремиер – Симеон Дянков, заяви в телевизионно интервю, че има намерение от следващата година да вземе от парите на подопечното Ви министерство, изобщо от сектора „Сигурност”, и да го даде за култура, за образование и за наука, защото, цитирам: „най-голям процент от БВП от всички страни в ЕС за МВР отиват в България, за разлика от другите държави, където повече пари отиват за секторите, които изброих”. Както Вие казахте, не е работа на Симеон Дянков, има премиер, има парламент. Изобщо пак прехвърчаха искри между вас.
Цветан Цветанов: Аз мога да кажа, че не е работа и да коментираме с Вас тази тема.
Водещ: Защо?
Цветан Цветанов: Защото подобни теми, когато се обсъждат, за предстоящия бюджет, мисля, че форматът трябва да бъде друг и трябва да бъде доста по-сериозен. Ако Вие в момента искате да направим коментар на една Ваша конкурентна телевизия...
Водещ: Не, не, аз /…/ коментар, да, интервюто беше по Нова телевизия, но така или иначе, става въпрос за бюджет, за много важни сектори, включително и Вашият, който управлявате, включително образование и наука и затова смятам, че е важно да го коментираме.
Цветан Цветанов: Нека когато има обсъждане в Министерски съвет и когато имаме консолидиране около позицията за приемане на бюджета за 2012 г., тогава да коментираме подобни теми и то в детайли, защото в момента смятам, че няма да е коректно аз да коментирам нещо, което е казано, и другото, което е, че за мен е важно винаги с теми, свързани с бюджет, свързани с управлението на страната, да не ги коментирам по медиите, а да ги коментирам в състав Министерски съвет и парламентарна група и съответните комисии, които...
Водещ: Ама самият Симеон Дянков вчера пак ги коментира по медиите пак по една конкурентна телевизия, като обясни, че сте се разбрали и сте, общо взето, разбрали положението на държавата и сте, едва ли не, отказали от част от средствата. Сега ще Ви намеря конкретния цитат.
Цветан Цветанов: Няма смисъл да си губим времето с конкретния цитат, защото няма да коментирам неща, които са свързани с тема бюджет, МВР, защото, пак повтарям, това е тема, която трябва да бъде обсъждана и дискутирана във формат Министерски съвет.
Водещ: Какво мисли премиерът, с риск да не ми отговорите, по същия начин ще Ви попитам, по този въпрос, защото него го споменахте като човекът, който взема решенията, заедно с българския парламент. Все пак сме Парламентарна Република.
Цветан Цветанов: Вижте, всичко, което се носи като отговорност от Министерски съвет, като най-голяма тежест, пада върху премиера. Плюсовете, може би, да приемем, че са за всички в правителството, но с минусите най-много се натоварва премиерът, и затова казвам, че отговорността за едно управление във всичките години на преход винаги е падала върху капитана на отбора, това е премиерът на страната.
Водещ: Има ли някаква конкуренция между вас двамата централни нападатели, капитанът на отбора да е на негова страна?
Цветан Цветанов: Госпожо Цолова, просто в момента губим толкова ценни минути, според мен, защото има много по-важни теми, които предполагам, че искате да ги коментираме.
Водещ: Подготвили сме ги, ще минем през тях.
Цветан Цветанов: Това е тема, по която нито можем да извадим новина, нито пък бихте ме вкарали в някаква ситуация на въпроси и отговори, които да бъдат създаващи някакво напрежение в Министерски съвет. Аз съм колективен играч и се отнасям с необходимото уважение към всички колеги и за техните различни мнения, които, примерно, аз имам като виждане. Но точно затова е колективен орган, който носи отговорност, и който взима решения за бъдещето управление на страната. И пак повтарям, изключително важно и ценно е всичко това, което се случва, в последствие в парламентарната група като позиция и като защита за всяка една политика, за всяка една секторна дейност.
Водещ: Понеже, пак за пари ще си говорим в следващите минути преди да преминем към актуалните политически въпроси, защото сте и човек, който оглавява предизборния щаб на ГЕРБ. За пари имам предвид намерението, вече осъществено и с Ваш подпис, да се откаже МВР от така наречените дарители, които, оказа се, през управлението на ГЕРБ няколко пъти са скочили сумите, които идват в бюджета на МВР под различна форма, по места, разбира се, за разлика от тройната коалиция, и пак ще цитирам Симеон Дянков, понеже сте колективен играч ще ме слушате, той призова даренията да бъдат върнати. Какво мислите за това?
Цветан Цветанов: Ето това беше една интерпретация, която беше публикувана в някои от вестниците в страната, където се говореше за 6 млн. първото тримесечие като дарения и 9 млн. за второто тримесечие в страната. Общо 15 млн. лв. и 500 и няколко хиляди лв. Но когато човек влезе в публикуваната таблица в сайта на МВР за тези приходи, които допълнително са постъпили в министерството, е видно, че 15 млн. и 200 000 лв. са постъпили от ЕС, двустранни споразумения и всичко, което сме реализирали като проекти с нашите евро /…/ партньори.
Водещ: А каква част от тях са от частни дарители?
Цветан Цветанов: 247 000 лв. бяха парите, които бяха постъпили от началото на годината до сега като дарения, и още 3 млн. и няколко хиляди лв., които са в натура, като говорим това са гориво, консумативи, които са...
Водещ: Кои са от частни дарители обаче, нали това е проблемът и това е нещо, което беше отменено?
Цветан Цветанов: Не, не, не. Грешка. Това са дарители от общини, фирми и физически лица. В момента, за да няма подобни спекулации, ние сме спрели всичко, което е свързано с физически и юридически лица, и позволяваме само да бъде осъществявана подобна дейност от общини, държавни фирми, които са със 100% държавно участие, и, разбира се, остава възможността, и това е политика, която искаме да реализираме, да усвоим повече средства по оперативни европейски програми и също така и двустранни със страни, с които имаме традиционно добро сътрудничество и партньорство.
Водещ: Какво се промени от времето, когато тук в студиото с Виктор Ви питахме, когато беше в разгара си онзи скандал след твърдението за списъци за покровителствани фирми-дарители на МВР, когато Вие казахте, че сте сигурен, че няма никакъв проблем, и че даренията остават, няма да бъдат...защото и такъв въпрос Ви зададохме, ще се откажете ли от тях до времето, когато излезе докладът на Европейската комисия, и от там в няколко кратки, но много остри изречения обявиха, че тази безпристрастност, която би трябвало да се гарантира на разследването от страна на МВР я няма, предвид факта, че има частни дарители на системата?
Цветан Цветанов: Вижте, една част от информацията, която излиза в доклада на ЕК, момент.
Водещ: Трябваше ли да ни чукнат по масата европейците, за да го променим?
Цветан Цветанов: Ако ми дадете възможност да Ви кажа все пак някои неща мисля, че ще е по-добре и по-коректно.
Водещ: Да, слушам.
Цветан Цветанов: Мисля, че сега в момента, когато го няма Виктор, можем поне с Вас да си проведем един разумен и хубав разговор. Част от информацията, която обработва и която постъпва и се ползва като източник за изработването на доклада на ЕК, са така наречените открити източници. Това са всичко, което излиза в публичното пространство и с разговорите, които се водят и с неправителствените организации. Подобни спекулации, които бяха излезли в публичното пространство за тези дарения, и за суми от 6 и 9 млн., сами разбирате, че и дори българският гражданин когато го чете, винаги остава с усещането, че действително говорим за 15 млн. или за 6 млн. за първото тримесечие, които са постъпили като дарения за МВР. Това го опровергахме многократно и не знам защо се връщаме отново на тази тема днес, защото имаше и специална пресконференция, която беше дадена от Димитър Георгиев, с презентация на power point, която беше направена, и беше обяснено всичко по пера и като приходи, които са получени в министерството.
Водещ: Ще Ви кажа защо се връщаме, защото, очевидно, на дневен ред бюджетът на МВР и от една страна има намерение средствата да бъдат преразпределени към други сектори, от друга страна, Вие сам сте казвали през тези месеци, когато Ви задавахме тези въпроси, че МВР, за съжаление, не може да се справи без тези дарения, особено по места, когато става въпрос за бензин.
Цветан Цветанов: Точно така и затова в момента сме оставили тази възможност за общини и всички тези възможности, които изброих преди малко. Решенията, които взимаме в МВР, са на база анализ и какво се случва след взимането на определено решение. Затова решението може би беше забавено малко, за да можем да анализираме и да получим информацията и да видим дали сме в състояние да преструктурираме финансовите средства, които имаме в министерството, за да можем да покрием и да не затрудним функционирането на ежедневните изпълнения на служебните задължения на служителите от МВР. Това е, което сме направили. Заповедта, която издадох, и която влиза в сила от 1 септември, се надявам, че ще отпаднат всякакви възможни спекулации в публичното пространство относно тема дарения, защото е ясно какви са възможностите за да се получи и сме забранили от юридически и физически лица.
Водещ: Продължавате ли да наричате, това е последен въпрос по тази тема, преминаваме към изборите, продължавате ли да наричате спекулациите на бивш вече служител на МВР, че е имало списък тук някъде в София с коли, които не трябва да се спират, само защото тези фирми, които са собственици на колите, са били благодетели на МВР?
Цветан Цветанов: Знаете, че когато излезе Вашият репортаж, беше назначена проверка. Проверката приключи, имаше определена констатация и всичко това е правомощията и компетентността на директора на Столична дирекция на вътрешните работи, който многократно обясни и дори...
Водещ: Трима от 150 са си признали, че има такъв списък.
Цветан Цветанов: И дори даде също пресконференция по тази тема. Така че в тази посока винаги сме отворени, за да имаме информацията за всичко, което се случва, и назначаваме съответните проверки, и създаваме необходимата организация за по-голям контрол.
Водещ: Има ли наказан полицай през изминалите месеци за това, че не е докладвал, че има такъв списък? Това се е случило, твърди го представител на полицейски синдикат, се е случило месеци преди избухването на скандала. Важно е да ги уточним тези неща.
Цветан Цветанов: Значи, този списък и не знам дали в момента не го и давате в ефир този списък.
Водещ: Не. Ние двамата сме в ефир в момента.
Цветан Цветанов: Но това, което излезе, имаше един собственоръчно написан списък с номера на автомобили и никъде не видях разпореждане, което да е дадено със съответната заповед или подпис на съответния пряк началник.
Водещ: Е, има си хас някой да си сложи подписа на нещо такова.
Цветан Цветанов: Вижте, разпорежданията в МВР за изпълнение са писмени, а когато те са устни, също може да бъде документирано след това със съответната писмена заповед. Така че това, което беше написано, ние не можем да го приемем за разпоредба от съответните ръководители, че е било факт. Така че в тази посока сме отворени и се надявам, че контролът, който осъществяват съответните директори, съответните преки ръководители, го правят и не допускат такива неща да се случват.
Водещ: Имало ли е такъв човек, който е бил наказан преди да избухне скандалът и след репортажа от БТВ, месеци преди това полицай, който е наказан: ти защо не си докладвал, че твоите началници такъв списък са ти дали?
Цветан Цветанов: Г-жо Цолова, пак казвам, коментираме теми, които смятам, че достатъчно бяха изчерпани в публичното пространство.
Водещ: Не, аз не получих отговор на въпроса има ли такъв полицай, който е наказан за нещо, което после МВР твърди, че не съществува.
Цветан Цветанов: Какво имате предвид?
Водещ: Представител на полицейски синдикат твърди, че има полицай, сега ще Ви кажа и неговото име.
Цветан Цветанов: Кой го твърди? Кажете кой синдикат и кой...
Водещ: Валентин Грозев, синдикален алианс „Сигурност в МВР” твърди, че Иван Попев е служител на МВР, който има дисциплинарно наказание за това, че не е бил докладвал по надлежния ред за списъците за дарения. Това го казва представител на полицейския синдикат. Мога ли да го цитирам?
Цветан Цветанов: Ама вижте, аз не мога да коментирам...Мисля че не.
Водещ: Защо?
Цветан Цветанов: Ами защото той смени няколко синдиката и мисля, че за последния синдикат, който той оглавяваше, самото ръководство на синдиката се разграничи от неговите действия за някакви злоупотреби. Това, което имам като информация, и не смятам, че... има 5 синдиката в МВР, Вие винаги цитирате г-н Грозев.
Водещ: За пръв път го цитирам лично аз, но няма значение. Политическите теми.
Цветан Цветанов: Просто не си спомняте.
Водещ: Много внимателно ме следите, чак ме плашите.
Цветан Цветанов: Все пак следим БТВ.
Водещ: Добре, към политическите теми.
Цветан Цветанов: Не следим, а се информираме от БТВ.
Водещ: Защото, което е правилно и благодарим за това. Към политическите теми. Останалото време ще посветим на тези въпроси. Проявиха се брожения в някои структури на ГЕРБ по места, като например във Варна. Защо Централното ръководство на ГЕРБ подкрепя Кирил Йорданов, който няколко мандата подред, очевидно, не е изпълнил това, което е обещал. Знаете историята с дупките по пътищата, знаете, че имаше и дупки, които вече са закърпени, които носеха неговото име. Давам този пример като на най-голям град.
Цветан Цветанов: Мисля, че ще обидим София и Пловдив. Това, което сме предприели с...
Водещ: От критичните за ГЕРБ места. Това имам предвид.
Цветан Цветанов: Това, което сме предприели относно организацията по предстоящите избори за местна власт, ние сме направили съответни събрания, има съответни номинации, има определени класирания и има определени обсъждания, които се водят в предизборния щаб и в Изпълнителната комисия. Когато бъде взето политическото решение и бъде обявен един кандидат, това е политическото решение, което трябва да консолидира всички симпатизанти и членове на политическа партия ГЕРБ за успеха за издигнатия кандидат. Така че това, което в момента ме питате, не бих направил коментар, защото аз не съм усетил подобно напрежение в структурите на ГЕРБ относно номинациите за кметове и за общински съветници. Да, определено ще има, може би, засегнати от подредбата или обявяването на кметове, но това го има във всяка една демократична партия и всеки един, когато е станал съпричастен към проекта ГЕРБ, той трябва да знае, че когато се взимат политическите решения, трябва да бъдат максимално консолидиращи, за да можем да постигаме определените цели. И мога да кажа, че ГЕРБ е единствената политическа формация, която прави по този начин подбора си за кметове, за общински съветници в предстоящите местни избори. От последните 3 дни до 22.00 часа работим в предизборния щаб, за да можем действително да направим подредбата на общинските съветници във всичките 264 общини по начин, който местните структури ни предлагат на нас и събеседването, което водим с колегите, кандидатите за кметове, общинските ръководители, областните ръководители, е точно за това – да създадем необходимия консенсус при определянето и окончателното регистриране на листите за общински съветници във връзка с предстоящите избори.
Водещ: Каква е програмата максимум за местните избори на ГЕРБ? За местните. Иначе Вие сте заявявали каква Ви е целта за президентските.
Цветан Цветанов: Първо нека все пак да кажем каква е минималната, защото все пак трябва да имаш минимална цел и максимална цел.
Водещ: Добре, първо минималната.
Цветан Цветанов: Минималната цел е постигане на резултата от 2007 г. Това означава да сме първа политическа сила, това означава да сме над 9 областни града, където да имаме кметове от политическа партия ГЕРБ, а това, което е вече за реален резултат, говорим някъде около 10-12 са съвсем реалистични, а от...
Водещ: Области?
Цветан Цветанов: Да. А отличен резултат е от 12 до 16.
Водещ: От 12 до 16, това означава, че почти 80-90% да бъдат доминирани /…/
Цветан Цветанов: Казвам Ви отличния резултат. Говорим за реалистичния и говорим за минималния.
Водещ: При условие, че вече само кандидатът на ГЕРБ за президент не е обявен, другите играчи са на терена, и към днешна дата ли посочвате кандидата на БСП като основен политически конкурент за поста държавен глава?
Цветан Цветанов: Разбира се, че БСП е основният опонент на политическа партия ГЕРБ, защото ние сме част от Европейската народна партия, социалистите са част от /…/ това е формациите, които са със социалистическа насоченост, и това, което мога да кажа е, че го наблюдаваме и в България, наблюдаваме го и в Европейския парламент, защото знаете, че най-голямата и влиятелна формация Европейската народна партия, е най-голямата в Европейския парламент, а социалистите са втората политическа сила.
Водещ: Кандидатурата на Кунева, на Волен Сидеров, но на Кунева, на която социолозите дават сериозна преднина, не Ви ли притеснява?
Цветан Цветанов: Не. Това, което съм заявявал, и това, което винаги сме разсъждавали много обективно и реалистично на всичко, което се случва в политическия спектър през последните години откакто участваме в политиката. За ГЕРБ основният опонент, това е БСП. И смятам, че всичко, което имаме в момента като подготовка за местните избори, показа, че всъщност действително това са, в общи линии, основните опоненти, които ще бъдат /…/
Водещ: Ослушвате ли се на къде ще отидат гласовете, около 200 000, за президентските избори на ДПС?
Цветан Цветанов: Ние никога не се ослушваме, ние правим единственото – да работим и да се срещаме с много български турци в смесените региони, и тук може би ще си позволя, вчера, понеже обсъждахме структурите и всичко, което е свързано с листата в смесените райони, по-специално в Шумен и в региона, трябва да Ви кажа, че листата за Каолиново, за Венец, за други подобни населени места, където преобладава турското население, съм страшно впечатлен от това, че има много качествени, много стойностни хора, които са с висше образование, със средно, които са се наложили като авторитети в съответните населени места, и се надявам да получим някакъв пробив, но за мен по-важно е днес да можем да влезем сериозно в тези смесени региони, за да неутрализираме страха, който все още витае в тези общини и, разбира се, основната ни цел, към която се насочваме като по-сериозен резултат, това да бъде 2013 г. и се надявам, че тогава вече ДПС действително ще бъде неприятно изненадана от резултата и от това, което ще получим като подкрепа, и членове и симпатизанти.
Водещ: Още въпроси останаха, но времето изтече. Пресира ни, така че отново ще Ви поканим в студиото.
Цветан Цветанов: Просто изгубихме ценно време, защото, според мен, по-актуално е какво предстои да се случи, но Вие предпочетохте...
Водещ: Включително и с парите на МВР.
Цветан Цветанов: Разбира се, какво предстои да се случи

Няма коментари:

Публикуване на коментар