СССР УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ



‎"СССР Унищожи България! - ще започна така. Българската духовност, култура и манталитет, богатство и потенциал.

Да не забряваме най-вече великата и далечна 1944, за да не останем с впечатлението за възможностите, които ги нямаме както и до сега, защото властта се удържа от същите хора.


Умъртвиха елита на нацията - буквално. Преследваха хората по домовете и ги извеждаха. Не остана незасегнато място, поне като надежда. Преследваха хората по планините които побягнаха, като горяните. Властта - милиционерската, която е същата тръгна на хайки. Смъртта ровеше като свиня. Ревеше като магаре. Сега се показва пред публиката наивно и лукаво, гледаща злобно. Вгледайте се в погледите им - мъртвило по микрофонте и от екраните.




Нищо не ни внушават, само отврат.


Нито е рационално мисленето им, нито като възможности, нито като намерения. Нищо от това, което евентуално бихме очаквали го няма. Няма я искрата, поведенческата, съзнанието, резултатите.

Опасността е повече от голяма.


Липсите, тоталните липси ги запълват с продажба и изкупуване. 

Наквасили са пари за 1000 години, а и все още посягат. Това е то болестта, манталитетът, поведението, навиците, липсата на задръжки. Пърдят като за последно, ще ме прощавате.

Намират се хора способни да се предлагат на безценица, или обезценени по своему злобни когато им кажеш за истината. Или, че детайлно истината за случилото се с България като цяло е разбрана и оповестена. 

Сега и зад "Желязната завеса" им стана пределно ясно, че адът в България продължава, откакто е влязъл в страната. Че адът никога няма да си отиде доброволно, не само заради кръвта на изкупуващите присъствието му, защото ще има смърт, но няма да има живот.


Демокрацията нека я наречем мимикрия. Каквото и да бъде, няма да е различно. Идеята е еднаква - управлението, властта, възможностите, разбойнчеството. 

Половината, ако не всичките тези трябва да идат в затворите - буквално! Или да бъдат изпратени.

Историята ще го запомни. Няма къде да се скрият. Драскачи и писачи няма да смогнат да надделеят по навик дори и в сърцата им да говорят за великата съветска страна, защото улицата е празна.

- СССР - Унищожи България - нека се помни!

Генетически обременените хора, просмукани на обществените нива, ръководят държавния механизъм като замисъл на обществено-битийната форма, представлявана от законите.


Така и последните се опорочават и знаете ли защо? - знаете, разбира се! :)

Пораженията плъзват и получават необходимата им храна в умовете на хората, които са жадни власт, липсва им смелостта, образованието, интелекта, или възможностите, които са заменени с насилието като проява на малодушие, всяващо смут и неразбиране за страничния наблюдател. СССР.

Обширната територия на СССР послужи за реализация на бесовете достатъчно, докато страстите изпълняваха предназначението си и като капиталистически, и като демокрация, и като социални проекти, загрижени и безгрижни за резултатите.

Смелостта им (на "комунистите") идва от "братския съветски народ" и огромната територия на СССР, така е със съвестта, която смелост след IIСВВ се изразява в избиване и унищожаване елита на нацията ни, който е отразяващ възможностите за живот в лагерите на смърта, които като гъби никнат в страната. Там те намират крайната спирка на живота си в полза на обществото на България. Манталитетът се променя през годините и след това, вече реализацията се преичанава по познатия начин - през образователната с/ма, която потвърждава човешките навици, изопачава историята ни, както и отделя части от територията и погубва хора, които са разпродадени.

Всичко започва с подмяната на обществения потенциал. С избиването на нацията и вкарването й в коловозите на социализъма, на регресията, докато ние поглеждахме скришом зад онази - "Желязна завеса", но желязна за "простосмъртните" каквито ни направиха и ...ни изоставиха.


Нищо не трябва да се забравя. Наследници и свидетели сме на последните времена, в които България се погубва.

по същество - "(((Въпросът е комплициран и не толкова, но когато кажеш нещо за СССР, веднага навиците променят съзнанието да мисли нетрезво, с нетрезва преценка и по инерцията на времето, както ни го направиха.

Да, в ушите ни все още кънтят песните за великата съветска страна, за нейната сила и неизчепраеми природни богатства, за нейната територия от изгрева до залеза, за нейната необятност.

Дотук добре. Нека да е така и със сигурност - е.

Но,

Когато погледнем държавните интереси и се спрем на резултатите, тогава ясно се вижда /на и/ склоността да продаваме на безценица, да се раздаваме като обезумели, да обедняваме в име което ни се струва реално, но няма нищо подобно.

СССР, Русия, великата държава си има собствени нтереси, ценностна система, прагматично проследявани във времето. През цялото време на историята й доколкото знам с малки (но съществени) изключения, Русия е поддържала манталитет на недосегаема. България в лицето на неколцина продажни люде е лъгана, че и тя имя дял - няма такова нещо.

От лъвската храна, се хранят само лъвовете - големите котки.

Русия си има стратегически партньори, а България е териториален отпечатък.

Така ни внушиха обаче едва ли не, след като сме народ от славяни и прабългари - българи (да изключим малцинствата напоследък), но така ни удостоиха с въображението, че и ние имаме дял от голямата трапеза.

Точно обратното е!

България е ограбена и унищожена но не от Русия, а от българските управници - бандити, които се заеха със задачата и винаги сочеха с пръст празното иначе пространство.

- РУСИЯ Е ПРАЗНО ПРОСТРАНСВО ЗА БЪЛГАРИЯ -

Там няма нищо, там има интереси, традиционни, неотменни.

Двустранните интереси могат да бъдат единствено национални, търговски, по споразумение, но не и едностранно продажни.

Точно тук, на това място направиха българите постепенно да осъзнаят Русия /СССР/ за враг, вечната мечка, която мачка българската държава, интелигенцията й и възможността за просперитет и нормално, цивилизовано бъдеще.

В България все още на власт са порядки, укриващи разбойническите навици от времето на преврата над Държавността, когато страната изгуби своята независимост, своята поименност, гъвкавост и интелигентност.

Все повече ще се виждат руските интереси, а Русия ще ги отстоява като достойна страна.

Който не вярва, нека да й посегне. )))" - по същество

България.

После ще бъде тотално разпродадена, разградена, обезличена и свита, съсипана като прах от историята. Такъв е замисълът - знаем за резултатите.

Ще си имаме и наследници - същите.


Няма коментари:

Публикуване на коментар